Na például ezért érdemes elhagyni a kenyeret/fehér lisztet.
Sárgaborsó palacsinta
2 dl víz
2 db tojás
100 g sárgaborsóliszt
só
Az egészet a sorrend szerint egy mix-fixbe tettem összeráztam, és kókuszolajjal kikent palacsintasütőbe megsütöttem, 10 db lett ebből az adagból.
3 darabot ettem meg és nagyon jóllaktam.
A palacsinta üresem is finom, eltudom képzelni, majd valamilyen édes töltelékkel is.
A sárgaborsó liszt pedig egyértelműen megér még pár misét.
Medvehagymás sajtkrém
érzés szerint
natúr sajtkrém
medvehagyma
só, bors
Mosolygós szép napot!
Amerikában egy bolgár lány csinált egy sós rétest nekünk, pont ez volt a tölteléke. :)
VálaszTörlésbiztosan úgy is finom volt, jó dolog a medvehagyma is, meg a sajt is, együtt meg :)
VálaszTörlés